MUĞLA / MİLAS - Milas Gürel Lök Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİNİN TOPLUM HİZMETİ ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA MİLAS BAHÇEBURUN İLKOKULUNU ZİYARET EDEREK ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRDİ VE ÖĞRENCİLERE HEDİYELER DAĞTILDI

Nis

OKULUMUZDA TOPLUM HİZMETİ ÇALIŞMALARI ve SOSYAL ETKİNLİK OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZLE OKUL BAHÇE DUVARLARINI BOYADIK BAHÇEMİZİN PEYZAJ ve DÜZENLEMSİNE KATKIDA BULUNDUK

Nis

Gürel Lök Sağlık Meslek Lisesi Müdürlüğünün öğretmen ve öğrencileriyle yürüttüğü 'İyilik Bulaşıcıdır' isimli projeyle Ramazan ayında Emek Mahallesinde bulunan yardıma ihtiyacı olan ailelere  müdürlüğümüzce hazırlanan  Erzak kolileri mahalle muhtarı ile beraber adreslerine teslim edildi.

Değerler eğitimi kapsamında Okulumuz öğretmeni Semra GÜNAY'ın yürüttüğü proje Öğrencilerimizin sosyal ve bilişsel gelişim seviyelerine uygun olarak temel değerleri öğrenerek, Sevgi, sorumluluk, saygı, hoşgörü, duyarlılık, özgüven, empati, adil olma,  gibi duyguların pekişmesini sağlayıp , İhtiyaç sahibi Ailelere imkanlar doğrultusunda maddi ve manevi destek sağlandı.

Mrt

istiklal Marşı yazarı ve aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk milletvekilleri arasında yer alan Mehmet Akif Ersoy, Kurtuluş Savaşı sonrasında TBMM tarafından talep edilen İstiklal Marşı'nı hiçbir menfaat kabul etmeden yazmış ve Yüce Türk Milletine bağışlamıştır. 1921 yılında kabul edilerek İstiklal Marşı olarak ilan edilen marş, milli marş olarak yer almıştır.

Mrt

Öğrencilerimize iyi eğitim imkânı sunmak, ülkemizi çağdaş uygarlığın önemli bir parçası haline getirmek için eğitime ve Okulumuza vermiş olduğu destek ve katkılardan ötürü iş insanı Tarık TAŞDEMİR'E şükran ve saygılarımızı sunarız.

Mrt

eTwinning, 2022 yılında, öğretmenleri ve öğrencileri okullarını hayallerinde yeniden canlandırmaya ve öğrenme ortamlarını güzel ve sürdürülebilir kılan unsurlar üzerinde düşünmeye davet ediyor.

OKULUMUZDA YANGIN ve DEPREM TATBİKATI YAPILDI

Şbt

OKULUMUZUN YAPIMINDA BÜYÜK EMEKLERİ GEÇEN HAYIRSEVERİMİZ SAYIN KEMEL LÖK OKULUMUZU ZİYARET EDEREK ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU KENDİSİNE KATKILARINDAN DOLAYI ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.